Persbericht Bavegem Koerse

Op zondag 19 juni ’11 is er het eerste luik van Bavegem Koerse.
‘Bavegem Koerse’ staat deze keer in het teken van de heraanleg van de dorpskern.
Gedurende anderhalf jaar werd de dorpskern volledig heraangelegd wat er toe heeft geleid dat de wedstrijden nog steeds doorgaan op Hoogbavegem met start en aankomst aan de gebouwen van Baveco.
Samen met Wielerbond Vlaanderen en de politie Sint Lievens – Houtem worden de mogelijkheden onderzocht om in de toekomst de wielerwedstrijden opnieuw te laten doorgaan ‘onder de kerktoren’.
WSC Bavegem doet er alles aan om het tweede luik van Bavegem Koerse, de wielerwedstrijd voor Nieuwelingen op 25 september 2011 te organiseren in de Kerkkouterstraat.
Uiteraard komt de veiligheid voor de renners en toeschouwers steeds op de eerste plaats

Op zondag 19/06/11 is er dus de wedstrijd voor Elite ZC + Beloften met start om 15.00 en aankomst rond 17.45 in de Hoogbavegemstraat te Bavegem en dit over 15 ronden van 7.9km wat neerkomt op 118.5 km.
De prijzenpot werd opgetrokken naar 800€.
De inschrijvingen en uitbetalingen gebeuren opnieuw in ons gelegenheidscafé ‘Bergsig’, waar u naast een frisse pint ook kunt genieten van heerlijke Zuid-Afrikaanse wijn, die verbouwd wordt door Wim Van Den Berghe, zaakvoerder van Cominbel.
WSC Bavegem wenst langs deze weg Wim Van Den Berghe te bedanken voor zijn steun aan Wielersport Bavegem door sponsoring en de gebouwen ter beschikking te stellen.

Na het overlijden van onze trouwe medewerker Ivan Simoens in 2009 namen de bestuursleden van WSC Bavegem op 17/02/2011 verplicht afscheid van Marcel Verhoeyen.
Voor de start herdenken wij dan ook Marcel Verhoeyen, één van de pioniers van WSC Bavegem.
Steeds stond hij klaar met raad en daad als ‘de rustige vastigheid himself’. Bedankt Marcel.

WSC Bavegem hoopt uiteraard op de aanwezigheid van de wielrenners uit de gemeente Sint Lievens – Houtem en hopen dat zij er een spannende wedstrijd van maken

Onder het motto ‘Een schoonheid aan de toog min of meer, verkoopt steeds een wijntje of een pintje meer!’ verwelkomt WSC Bavegem u allen voor een sportieve namiddag.Tot dan !!Affiche 2011