Persbericht Cyclocross 12/12/2015

Beste redactie, beste wielerliefhebber,

op zaterdag 12/12/2015 organiseert WSC Bavegem haar jaarlijkse cross voor miniemen, aspiranten en een MTB-Gentlemenwedstrijd.

Dit jaar heeft het bestuur de eer de Oost-Vlaamse 'cross-aspirant' te kronen.

De MTB-gentlemenrace kadert opnieuw in het regelmatigheidscriterium met de VZW Morelgemvrienden, die hun cross een week later organiseert.

Voor iedere deelnemer wordt een gezonde attentie voorzien, zoals WielerBond Vlaanderen opdraagt.

Ook zijn de kwaliteitsvolle tombola, het 'dreupelkot' in de pastorijtuin en een optreden van het Wielerknabenkoor vaste ingrediƫnten voor een geslaagde editie.

Onze dank gaat enerzijds naar de Bavegemse bewoners omwille van de aangepaste verkeerssituatie en anderzijds naar alle supporters, vrijwilligers en sponsoren die dit event waarmaken!

Ook wenst het WSC-bestuur u een gezellig eindejaar en een gezond 2016 toe!

Het wedstrijdprogramma ziet er als volgt uit:

MINIEMEN REEKSEN: inschrijvingen van 10u00 tot 10u45
ASPIRANTEN: inschrijving vanaf 12u00 tot 30 minuten voor start wedstrijd Kampioenschap van Oost-Vlaanderen Meisjes en jongens rijden steeds samen in hun reeks Enkel renners MET WBV-VERGUNNING (zowel miniemen als aspiranten) worden toegelaten voor deelname aan de wedstrijden.

GENTLEMEN: Start om 16u00
2 reeksen -40 en +40 (dames en heren) rijden samen Enkel MTB fietsen zijn toegelaten en wielertoeristen uit groot Houtem en omgeving zijn van harte welkom.
De prijsdeling is voorzien om 17.30
18.00: 'Spetterende Champion's Party!'

Met sportieve groeten,

Hendrik D'hose

PR-verantwoordelijke WSC Bavegem